• Persoonlijk advies neem contact op.
  • Zoekt u iets maar staat het er niet bij.
  • Ik kijk graag of ik het alsnog regelen kan.
  • FanTesstic gifts of FanTesstic hobby FanTesstic it is❤️

Reacties van klanten

Als u tevreden bent zou u dan  een leuke reactie willen plaatsen.

Bent u ergens niet tevreden over neem dan contact met mij op.

Reactie plaatsen

Reacties

Jamaica
3 maanden geleden

WOW,
Wat een super service! Mijn bestelling super snel binnen en ook nog heel lief een kadotje er bij gekregen. Ik had eerst even gebeld en werd goed geholpen en kreeg veel informatie! Ik ben heel tevreden!

Satenik
3 maanden geleden

Bedankt Tessa! Superblij met mijn Cricut maker 3 en de extra’s die ik erbij kreeg :). Hele goede service! Zeker een aanrader! XxX

Carla
3 maanden geleden

Dank je wel Tessa!! Ik ben in de 7e hemel met mijn nieuwe Cricut Explorer 3 en de extraatjes die ik heb mogen ontvangen. Super snel en leuk contact. Ik zou zeggen: tot laterzzz

Eva
3 maanden geleden

Geweldige shop! Heel veel goed advies gekregen voordat ik daadwerkelijk heb besteld. Alles was voor mij de eerste keer. Super goed verpakt, het uitpakken alleen al was een cadeautje. Als ik iets nodig heb ga ik zeker hier bestellen. Had ik vragen, kreeg ik snel antwoord. Echt een super service en een aanrader! Nogmaals hartstikke bedankt!

T
3 maanden geleden

Dankjewel Tessa!
Contact is altijd fijn en service is heel goed.
Je helpt en denkt graag mee.
Levering was ook super snel!
Ben er heel blij mee.
Dankjewel voor alles!

Yasmina
4 maanden geleden

Heel goede service ,bij vragen staat tessa altijd voor jou klaar .Super blij met mijn cricutmaker.👍

Ilona
5 maanden geleden

Mooie overzichtelijke website met leuke artikelen. Bij vragen heel snel contact met eigenaresse Tessa, maakt het allemaal persoonlijk en prettig , zeker een aanrader om te bestellen .

Michelle
7 maanden geleden

Ik heb bij Tessa de cricut Joy besteld en kreeg hem super snel en netjes geleverd. Communicatie of verdere vragen via de email verliep heel soepel en netjes. Ik heb nu 2dagen later en na het testen van mijn Joy gelijk nieuw vinyl besteld!!

Clara
7 maanden geleden

Heel tevreden. Een paar maanden geleden de cricut joy en vinyl aangeschaft en nu de easypress 9x9 inch, met iron on. Tessa is heel vriendelijk en correct. Het zal zeker niet het laatste zijn wat ik bij haar bestel. Bedankt Tessa voor de super sevice.

Ingrid
10 maanden geleden

Communicatie was erg prettig en duidelijk. Goede service ontvangen.